کیک POT (مخصوص مرغ کنتاکی)

مواد لازم:سیب زمینی پخته وپوست کنده2عدد،نخودفرنگی یخ زده3/2پیمانه،خامه سوپ مرغ2قوطی،هویج پخته وپوست کنده2عدد،پیاز یخ زده2قاشق سوپخوری،مرغ سرخ شده2پیمانه،نمک وفلفل به مقدارلازم

 

دستور:به منظورجلوگیری ازضایعات مرغ دررستورانها وبدلیل اینکه مرغهای سرخ شده تا2ساعت ماندگاری دارد،این دستورپخت پیشنهاد میشود:در یک کاسه تمامی سبزیجات پخته ومرغ رابه همراه خامه سوپ مرغ وادویه جات مخلوط کنید.(مخلوط نباید خیلی غلیظ وسفت باشد)سپس مقداری شیر اضافه کنید ومخلوط راداخل سینی مخصوص کیک یکنفره قرارداده واز دستور پخت بیسکوییت برای تهیه ی لعاب روی کیک استفاده کنید؛خمیر را پهن کرده وروی آن را با کره برس میکشیم ودردمای375 درجه فارنهایت به مدت 15تا25دقیقه درون فر پخته تاسطح رویی آن قهوه ای شود.

 

 

 

اول    قبل    بعد    آخر